keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Marmorointia.

Hello! Tässä vähän kiirettä pitäny viime aikoinan, joten kynnet on jääny vähän vähemmälle huomiolle, mut täs pari päivää sit päätin kuitenkin väsäillä pikaset vesimarmoroinnit. Ärsyttää kun en saa sitä onnistumaan, joten pakko yrittää niin kauan, et olisin ees kerran tyytyväinen.
IMG_2020
Mut tällä kertaa käytin siis lakkoina H&M light purplea, jolla myös lakkasin ekaks kynnet. Sen lisäks marmoroinnissa oli H&M dark purple, Inglotin 947 ja Models Ownin Purple Passion. Täytyy sanoo et noi H&M:n lakat yllätti mut tosi positiivisesti. Ne toimi marmoroinnissa oikeesti paremmin kun esim. Inglot. Jännää. Näytän pebaa kaikille jotka väittää et vaan kalliit selektiiviset lakat toimii vesimarmoroinnissa.

IMG_2018
Vielä kun saisin noi ilmakuplat pois kynsistä, nii alkaisin olee semityytyväinen. Kellään mitään vinkkei miten niitä ei tulis? Vai onks se vaan silleen et practice makes perfect?

perjantai 25. maaliskuuta 2011

H&M Coral

Photobucket
Hola! Täs olis nyt sit vähän kuvaa edellisen postauksen H&M -lakoista. Kynsillä siis H&M:n Coral. Levitty tosi hyvin ja kaks kerrosta riitti. Päälle lätkin vielä fimot, joiden kaa mulla taas vaihteeks oli vähän ongelmia. Tällä kertaa ne oli tarpeeks ohuita (ainakin osa) mut ne lähti käpristyy ihan rullalle ku lätkäsin ne tohon kynnelle. -.-' Ärsyttävää.

torstai 24. maaliskuuta 2011

H&M Spring Nails set

Oops... No. Ne makso vaan 3.95€. 
Image and video hosting by TinyPic
Sävyt siis Dark Purple, Coral, Grey ja Light Purple.

Testasin Dark Purplea jo. Se oli ihana sävy, mut kuva minkä otin niist. No. Se oli kamala.

Arvontaa.

OMG! Polish 'em!  -blogissa on ihan mahtava arvonta käynnissä 24.4. asti. Kaikki nyt heti sinne osallistumaan!

Samoin  GildedNails -blogissa on mahtava arvonta käynnissä 31.3. asti

Oje Delisissä on myös arvonta käynnissä 3.4. asti!

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Nää ei vaan sovi mulle.

Image and video hosting by TinyPic
Ärsyttää. Mun bloggerin tallennustila loppu. No, tinypicin kautta tulee nyt ainakin toistaseks kuvat. Ärsyttävää. Mut joo. Mun viha-rakkaussuhde neonlakkoihin ei ota loppuakseen. Toisaalta rakastan niiden värejä, just täydellisen övereitä. Mut en saa vaan niistä koskaan siistejä! Kynsinauhat jää AINA ihan törkeiks. En vaan tajuu miks just neonlakoilla kynsinauhoista tulee viel tavallistakin törkeemmät. Murr. 

Tosiaan, lakkana oli tällä kertaa Wild and Crazyn Orange ja leimailut Bundle Monsterin laatasta BM16 ja lakkana tosiaan Konadin musta erikoislakka.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Water Marbling

Voisin väittää ettei mikään oo raivostuttavampaa kun putsata sormia vesimarmoroinnin jälkeen. Nimittäin se kivasti imeytyy ihosoluihin(?) tai siis silleen ihon jokaiseen pieneen epätasasuuteen... Oon kohta kaks tuntia koittanu hinkata peukaloita puhtaiks, mut taidan luovuttaa. 

En tiiä mistä mulle tuli äsken järkyttävä into vesimarmoroida, mut mun uus kuppi, joka on peräisin kaupan tuoremangoista (meil päin on myynnis semmosii ready to eat mangoja, jotka on semmosessa muovisysteemissä. Se on just buenon muotonen vesimarmorointiin!) toimi tosi hyvin tähän tarkotukseen, joten voi olla et innostun enemmänkin marmoroimaan tulevaisuudessa!
Mul oli snadei ongelmii saada noiden lakkojen värit tallennettuu, koska kamera söi niitä aika hyvin. Tossa alimmassa (ylivalottuneessa) kuvassa näkyy nyt kuitenkin suunnilleen se, et kyseessä on siis neonliila... Lakkoina oli tällä kertaa ekana alla Model's Ownin Purple Passion. Vesimarmorointiin käytin Dependin 206 (tumman harmaa shimmer), OPIn Suzi Says feng-shui (Turkoosi), Wild and Crazyn Bombay (neon liila) ja sininen nailart-kynä. Lisäks lätkin vielä päälle vähän tarroja. 

Vielä ku sais nää kädet puhtais nii olis aika jees. Ehkä meen jatkamaan hinkkaamista.

torstai 10. maaliskuuta 2011

Omaisuus.

-->
224,054,206,210,159,047,045,188,205,203,009,178,161,034(?),172,196,5003,177
-->
Fuzzy Peach, Orangeade, Lemon Meringue, Grey Day, Prussian Blue, Emerald City, Purple Passion
-->
Self Control, Long Beach, Poetry in Motion, Twinkle Beat, Fancy Dream, Lemon, Erie, Neon Melon, Bombay, Orange
-->
Shocking Pink, Mindy, Ugly Fangs, Lazarine, Montana, Twilight, Hardener, Auriga, Red Ocean, Show Me The Way, Let's Meet
-->
Peachy Keen, Viridian Vinyl, Suzi Says Feng-shui, Chop-sticking my life, Natural Base Coat, Sweet Almond,White Art, Black Tag, Créme Brulée, Siw
-->
7 ekaa ei nimiä, Neon Turquoise, Mint Green, Silver Pink, Sinful Señorita, oma franken
-->
Antique Rose, Red Wine, Rose Pink, Pink Pearl, lopuilla ei nimiä
-->
Austine, Kamilah,Akyra, Juno, Irene, Tama, 947, Claire'sin lakoilla ei nimiä, Button Moon, Vogue 
-->
Rainbow, Bright Passion, Snow, Candy Kiss, Wild Thing, Insider, Rose Glam, Sweet as Candy, 6, 7, 17, Flash Orange
-->
160,154,10,16,177,119,161,Deep Rouge(2kpl), -, Pink Sheen, Papaya
-->
Matte about you, pikakuivttaja, kynnenkorjaaja, konadin top coat, konadin erikoislakat
-Nail art kyniä
-->
Satin Rose, Peach Bloom, Rasberry Sherret, Emerald Dazzle, Silver Dazzle, Ruby Dazzle, White Opal, Rose Pearl, kynsinauhaöljy, kynnenkasvattaja, top coat
-->
Adelaide,Bangkok, Izmir (2kpl), Baghdad, Nevada, Base Coat, La Paz, Black, White, London, Glasgow, Samoa
-Nail art kyniä

Säilytysratkaisuja:
Ikean laatikotpa tietenkin!

Ens kerralla saatte nähä koristeet ja välineet.

Ehkä.

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kultaa pinkillä.

Hello! Tällä kertaa kynsissä ekana Dependin kultaa, sitä samaa jolla leimailin viime kynsissä. Oon ehkä rakastunu tähän. Yks kerros peittää täydellisesti ja muutenkin täydellinen kulta. Päälle levitin kerroksen Dependin pinkkiä crackle-lakkaa. Tykkää tästä jotenkin paljon enemmän kun Isadoran vastaavista. Halkeili jotenkin paljon kivemmin...

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Minttua ja kultaa

Holaa! Tällä kertaa kynsissä Dependin minttua ja leimaukset Bundle Monsterin laatasta BM21 ja leimauslakkana on Dependin kulta. Toimi ihan hyvin. Tai siis lakka toimi hyvin, mut laatta ei toiminut hyvin ja sen takia epäsiisti jälki... Ärsytti nää kynnet muutenkin sikana. -.-'

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Newbies

Moroo! Tässä vähän ostoksia viime päiviltä:
 Models Ownin Fuzzy Peach ja Purple Passion
 Dependin kynsi- ja kynsinauhahoitoaine, kultanen ja minttu lakka sekä pinkki cracklelakka. Toi kultanen toimii tosi hyvin konadien kanssa ja ton mintun peittävyys on huippu! 
 Samoin tää puhdistusaine/hoitoaine jättää kynnet tosi sileiks ja siisteiks, samoin kynsinauhat pehmenee kivasti.
Lisäks vielä ostin uuden stampperin, mun on jo pitkään pitäny kokeilla tota kakspäistä ja nyt vihdoin sain sen hankittua. Asetoniton poistoaine on ollu kans pitkään listalla ja nyt sen vihdoin sain aikaseks hankkia. Ainut vaan et ainakin toi Mavalan versio on ihan hirveetä kuraa, tuntuu ku öljyllä putsais kynsiä ja kädet on puol päivää rasvaset ton käytön jälkeen...
Ja konadin päällyslakka tuli myös tarpeeseen...