tiistai 30. elokuuta 2011

Emerald City

Photobucket
Hola! Tällä kertaa meikäkin jakso panostaa kynsiin! Pitkästä aikaa olin taas tyytyväinen... Lakkana ekana Orlyn Viridian Vinyl, kärkiin lakkasin Model's Ownin Emerald Cityä. Bundle Monsterin laatasta BM06 leimasin noita kuvoita Konadin mustalla ja valkosella ja päälle lätkin vielä "timantteja". Niin helppo tehdä, mut ah, niin ihana! Meikä tykkää ja voi olla et saatan pitää näitä kynsiä jopa useemman päivän (ehkä siks et vihaan glitterin poistamista...)
Photobucket

lauantai 27. elokuuta 2011

Frenchie

Ei näissä kynsissä sinänsä mitään ihmeellistä oo, ajattelin ensin etten ees postais, koska kuvissa jo nää on tosi kuluneet, mutta päätin kuitenkin esitellä nää ihan vaan mun uuden löydön takia. Käväsin tossa elokuun alussa Tallinnassa ja Kaubamajasta lähti mukaan Kissin Draw-on french tip pen joka on siis tussi, jossa on valkosta kynsilakkaa ja sillä voi piirrellä noi tipit. Kovin siistiä jälkeä sillä ei saanut, koska terä on pyöreä. Ehkä tasasella, neliömäisellä kärjellä olis ollu helpompi tehdä... Toki paljon nopeempi kun tavallisella lakalla tehty ranskalainen, ainakin mulle, joka ei osaa tehä suoria viivoja, mut jälki ei tosiaan kovin siistiä oo.

Lakkoina siis alla tuttuun tapaan OPIn Natural Nail Base Coat, sen jälkeen Astorin 7, siihen väliin tipit tussilla, päälle ohut kerros Oriflamen White Opalia ja vielä yks ohut kerros Astorin 7. Päällä vielä L'orealin Resist&Shine Base&Top -lakkaa. Kävi pikkufiba, ku toi Oriflamen lakka olikin kynnellä vähän liian sinistä, nii piti vähän paikata ja vetää päälle kerros Astoria... Auringossa kimalle näkyy vähän tosta Oriflamesta, muuten ei oikeestaan.
Photobucket

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Seaside

Meikäläinen suuntaa huomenna Kreetalle lomailemaan, joten pitihän sitä askarrella ihan sitä varten lomakynnet. Lakkoina oli yllätten Lontoon tuliaiset; Rimmelin Misty Jade ja Sky High. Kuviot on Bundle Monsterin laatoista BM15 ja BM03 sekä Konadin M66.
Photobucket

Palaillaan asiaan viikon päästä!

maanantai 8. elokuuta 2011

Missguided-Misstique

Photobucket
Hohoijaa. Jaksoin sit melkein panostaa. Tarkotus oli tehä pilkkukynnet, mut totesin jaksavani tehä tasan kaks kynttä, joten tälläset tällä kertaa. Lakkana toimii Missguidedin Misstique, joka tuli itseasiassa Cosmopolitanin mukana Briteissä. Kuva syö nähtävästi kirkkautta, vaikka koitin sitä säädellä. Misstique on oikeesti enemmän turkoosi, kuvasta se näyttää petroolin siniseltä... Pilkut on tehty Models Ownin Prussian Bluella.

perjantai 5. elokuuta 2011

Blue Iguana

Sorisori. Meikäläisen oli tosiaan tarkotus postailla ton mun Lontoon reissun aikana mut miten kävikään... Niinpä. Lakkasin kynnet ehkä kymmenen kertaa 8 viikon aikana, joka on varmaan jonkun sortin ennätys meikäläiselle. Rytmiin takas pääseminen on ollu jotenkin vaikeeta, mut ehkä tää tästä. Lakkoja ostin ehkä 10 kappaletta, joten ihan kohtuullisuuden rajoissa pysyttiin (kun kerroin tän äitille, sen kommentti oli et 10 lakkaa on normaalin ihmisen koko lakkavarasto, mulla se alkaa uhkaavasti lähestyä kahtasataa, ups.) Kuvasinkin niitä teille, mut ne kuvat katos tonne johonkin niiden miljoonan muun Lontoossa otetun kuvan joukkoon... No, kyllä te niitä tuutte vielä näkemään. En oo ees kokeillu kaikkia vielä. 

Tosiaan, yritän päästä taas postaustahtiin tässä elokuun aikana, ens viikolla lähen kyllä viikoks lomalle, joten sillon ainakin on taukoa luvassa... Toivottavasti täällä on vielä joku linjoilla...

Mut asiaan. Käväsin äitin ja mummon kanssa Tallinnassa ja käytiin manikyyrissä. Kiva kun joku muu vaihteeks laitto mun kynnet. Lakaks valitsin China Glazen Blue Iguanan, johon rakastuin palavasti ja harkitsenkin sen tilaamista, ups. Kuvassa näyttää pelottavasti glitteriltä, mut jelly tää mun mielestä enemmän on. Kaks kerrosta, tosi ohutta semmosta, teki jo peittävän lopputuloksen ja ah, oon niin palavasti rakastunut, etten haluis poistaa näitä ollenkaan...
Photobucket