perjantai 11. maaliskuuta 2011

Water Marbling

Voisin väittää ettei mikään oo raivostuttavampaa kun putsata sormia vesimarmoroinnin jälkeen. Nimittäin se kivasti imeytyy ihosoluihin(?) tai siis silleen ihon jokaiseen pieneen epätasasuuteen... Oon kohta kaks tuntia koittanu hinkata peukaloita puhtaiks, mut taidan luovuttaa. 

En tiiä mistä mulle tuli äsken järkyttävä into vesimarmoroida, mut mun uus kuppi, joka on peräisin kaupan tuoremangoista (meil päin on myynnis semmosii ready to eat mangoja, jotka on semmosessa muovisysteemissä. Se on just buenon muotonen vesimarmorointiin!) toimi tosi hyvin tähän tarkotukseen, joten voi olla et innostun enemmänkin marmoroimaan tulevaisuudessa!
Mul oli snadei ongelmii saada noiden lakkojen värit tallennettuu, koska kamera söi niitä aika hyvin. Tossa alimmassa (ylivalottuneessa) kuvassa näkyy nyt kuitenkin suunnilleen se, et kyseessä on siis neonliila... Lakkoina oli tällä kertaa ekana alla Model's Ownin Purple Passion. Vesimarmorointiin käytin Dependin 206 (tumman harmaa shimmer), OPIn Suzi Says feng-shui (Turkoosi), Wild and Crazyn Bombay (neon liila) ja sininen nailart-kynä. Lisäks lätkin vielä päälle vähän tarroja. 

Vielä ku sais nää kädet puhtais nii olis aika jees. Ehkä meen jatkamaan hinkkaamista.

4 kommenttia:

 1. Eiks kynsien reunat, missä on ihoa kannattas valella vaikka vaseliinilla? Ainakin hiusten värjäyksessä estää ihoon tarttumasta hiusväriä :D

  VastaaPoista
 2. Pohdiskelin sitä kans mut jostain käsittämättömästä syystä en sitä tehny :D Teippi toimii ihan hyvin, mutten löytäny sitä :DD

  VastaaPoista
 3. Pitiks toho käyttää jotai erikoislakkaa vai toimiiks iha normaali kynsilakka ?

  VastaaPoista
 4. Ihan normaalit toimii tai ainakin pitäis toimia. Se on tosi paljon kiinni lakasta et toimiiko vaiko ei. Kokeilemalla löytää hyvät. :)

  VastaaPoista