lauantai 10. syyskuuta 2011

Rainbow

No moro. Koitin kokeilla jotain vähän erilaisempaa tällä kertaa, lopputuloksesta tuli ihan hirvee, vaikka idea oli hyvä. No ens kerralla parempi yritys sit. Lakkoina käytin tosiaan Dependin pinkkiä, Models Ownin Purple Passionia, Wild&Crazyn Lemonia ja Orangea sekä Missguidedin Misstiqueta. Leimaukset on (vasemmalta oikeelle) M65, BM21, BM16 ja BM19
Photobucket

Toisessa kädessä leimaukset (ylhäältä alas) BM10, kaks keskimmäistä M60 ja BM19.
Photobucket
Ja leimauksissa lakkana siis Konadin musta leimauslakka.

2 kommenttia:

  1. onko noi niitä bundle monsterin laattoja? onko ne toiminu sulla? jostain oon kuullu että ne olis huonompia ku konadin laatat ja haluisin tietää kannattaako niitä ostaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo on kyllä niitä :) Sanotaan nyt vaik, et osa kuvioista toimii tosi hyvin, mut osasta tulee sotkua vaan. Mut siihen vaikuttaa tosi paljon se et mitä lakkaa käyttää ja se et sitä lakkaa ei laita liikaa siihen. Konadit ehdottomasti parempia, mut ei nääkään huonoja oo jos on tarkka. Luin jostain blogista, et BM on muuttanu noita laattojansa (lisänny taakse suojapahvit niinku Konadilla, isontanu koko kynnen kuvioita jne) joten en osaa niistä sanoa, ku nää mun on aika vanhat jo :)

    VastaaPoista