keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Viva La Diva

Mama toi laivalta mulle kaks Viva La Diva -merkkistä kynsilakkaa. En ollu ees aikasemmin kuullu merkistä, mut peittävyys näissä on ainakin hyvä. Kesto... no kaks päivää pysyy ihan hyvänä. Mintunvihree on yllättävän peittävä, kuvissa sitä on kaks kerrosta. Olin varautunu johonkin neljään kerrokseen, mut yllätyin positiivisesti.
Photobucket
Tosiaan, mintunvihree on sävy nro63 ja liila on nro 60. Liilasta laitan vielä kuvan yksinään varmaan huomenissa, jos muistan kuvata valossaan aikaan ne...

Liiloja kuivakukkia mulla oli jäljellä vaan 6, joten piti vähän askarrella... Peukalossa, kesossa ja pikkusormessa vaan kukat tän takia... :DD
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Minullakin on jonkine verran Viva la Divan kynsilakkoja, ja olen tykännyt kovasti!

  Viva la Diva on ruotsalainen kohtuuhintainen merkki, jota myydään mm. Tukholmassa Åhlensilla. Myös merkin luomivärit ja rajauskynät ovat oikein hyviä, suosittelen. Ja kynsilakkoja on vaikka missä kivoissa sävyissä, ja hintaansa nähden oikein laadukkaita. :)

  VastaaPoista
 2. myöskin kicksissä törmäsin kyseisen merkin lakkoihin tällä viikkolla, taisivat olla uutuuksia. hintaa oli pullolla 4,95€.

  VastaaPoista
 3. Joo huomasinkin just Karkkipäivä -blogissa et niitä saa Kicksistä nyt kans :)))

  VastaaPoista