tiistai 28. helmikuuta 2012

Obrigado!

Hups. Tiedän. Melkein kaks kuukautta. Taas olis miljoona tekosyytä; on niin pimeetä nii on ihan kökköä kuvata, on kiire, ei oo inspistä... Niinii... Mut nyt mul on ihan asiaakin ja ehkä palaudun tähän blogosfääriinkin tässä jossain vaiheessa. No mutta... Kattokaas mitä meikä sai?
Photobucket
Kaveri Brasiliasta kävi kyläilemässä ja tuliaisiks sain kauheen kasan lakkoja. Meitä yhdistää S:n kanssa rakkaus kynsiin. Oi voi. No mutta, mitäs sieltä laatikon sisältä löytyy sitten?

Photobucket

Impalan Na Mira 3D, Metal Glam, Pistache ja Aleixo.
Photobucket

Sekalainen sakki: Gugan Blueberries, Hits Speciallitàn 216,  Eliana Super Pérolan Estilo, Big Universon Acqua ja Risquen Penelope Charmosa ja Beijo (Hei vähän haastetta tähänkin hommaan ku koittaa google-kääntäjällä päätellä et mitkä noista sanoista on noiden lakkojen nimiä...)
Photobucket

Coloraman Pocão Magica (Mistä saa näppäimistä semmoset väkäset o:n ja c:n alle?!) ja Jeans. Lisäksi joku aine, minkä tulkitsin aluslakaks, paitsi että se ei näytä aluslakalta.
Photobucket

Ana Hickmannilta Samba, Blue Lagoon ja Hit. (Kuinka kätevää et pulloissa lukee et onks ne creme- vai helmiäis- vai mitä lakkoja!)
Photobucket

Rock, Trancoso ja Hip Hop
Photobucket
Oi voi. Taas on kokeiltavaa! Ekat kokeilut saatte huomenna!

Muito obrigado S! I already miss you honey! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti