maanantai 14. marraskuuta 2011

Parma Violet

Jatketaan nyt liiloilla lakkauksilla kun kerran sille linjalle on lähetty. Voi kyllä, seuraavakin lakkaus tän jälkeen tulee olemaan liila. Mul on varmaan joku ongelma, koska mul on nähtävästi tosi paljon käyttämättömiä liiloja lakkoja... O.o 
Photobucket
Collection 2000:n Parma Violet on ihana tumman liila creme. Levittyy hyvin, peittää kahella kerroksella hyvin... Pysyvyydestä en tiedä, koska mul on taas tämmönen vaihe et lakkaan kynnet kerran päivässä, ihan vaan lakkaamisen ilosta.

Päälle leimasin Wild&Crazyn Montanalla Konadin m65:sta tommosia palleroita. Ainut vaan et siin vaihees ku olin leimaamas ja ihmettelin miks ne levähtää nii tajusin et olin iskeny väliin Sally Hansenin Speed Dry Dropseja ja se jättää tosi öljysen pinnan ja leimailut ei oikein haluu siihen päälle tarttua. Parin käsien pesun jälkeen sekin ongelma poistu, mut osasta sormia tuli inhottavan sotkusia, ku en enää sit jaksanu alkaa väkertää alusta asti. Sotkusuutta tasottamaan heitin päälle kerroksen Goshin Rainbowta ja sain sillä aika hyvin hämättyä ton sotkusen jäljen.
Photobucket

P.s. Vieläkin saa linkittää niitä blogeja :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti